Bortglömd

Den här bloggen blir nu mera rätt bortglömd eftersom jag bloggar på min blogg vickiso.com. Där kommer allt om USA upp och det troligen där jag kommer att blogga när jag befinner mig i USA också. Från början ville jag inte blogga på min vanliga blogg om USA eftersom det inte var officiellt alls. Men en vecka efter att jag hade haft min intervju alltså i onsdags så ringde EF mig och berättade att jag blivit antagen. Känns mycket mera officiellt nu. Så vi får helt enkelt se hur jag gör med den här bloggen, men den får nog finnas kvar i alla fall ett litet tag till. Jag hör av mig om hur det blir lite senare. Här kommer även ett svar på en fråga:
Svar: AFS verkade vara en väldigt seriös och bra organisation men den var också mer än 10 tusen kronor dyrare än EF. Vi räknade lite på det och kom tillslut fram att det troligen skulle bli mycket billigare med EF, så just nu sitter jag bara och väntar på antagningsbesked som förhoppningsvis kommer någon dag den här veckan! Men tveka inte själv att välja AFS om du tycker dom verkade bra! Andras åsikter är inte värda ett dugg när man har hittat det man verkligen vill. I alla fall i detta sammanhang. Hehe :)

EF

Goddag kära vänner!
Har hänt en hel del saker sedan jag bloggade sist nu igen. Allra senast så fick jag sommarlov och det var faktiskt för bara några timmar sedan! Men det allra mest intressanta för just den här bloggen är väl: BAMBAMBABAM

Jag har bytt organisation. Jepp. Jag tänker åka med EF. Som det ser ut nu i alla fall. Har tillochmed haft intervju. Det hade jag i onsdags. Skickade in betyg idag eftersom jag fick de nya idag då, och väntar på antagningsbesked i nästa vecka!

RSS 2.0