Stipendier

Ikväll har jag och pappa suttit och letat stipendier för fulla muggar och vi har hittat typ tre som jag ska söka.
Vi har dessutom tittat på lite olika organisationer och har kommit underfund med att AFS och YFU verkar vara bra organisationer. Men det är grymt svårt att bestämma sig. Jag menar, alla har ju nåt superbra, medans någon annan har något annat superbra. Ibland önskar man ju att alla organisationer fick i hop så att man fick hela paketet! Hehe.

Spanskan blir jag nog kvar med i alla fall. Fick reda på att jag faktiskt har ett starkt D. Vilket jag absolut inte förväntat mig med!

Jag kan för övrigt också tala om att jag är gryt nervös inför fredag och våra betyg!
Och att jag efter skolan i morgon ska försöka våga mig in på banken här i Hudik. Jag var för feg förra gången jag tänkte gå. Jag ska försöka att bara helt impulsivt gå in där och köra hårt! Oh yeah!

Annars så har jag även mejlat Rotary, men det fick ju mindre bra. Hon tyckte att jag skulle söka när jag precis börjat gymnasiet, men hallå? Jag tänker inte börja gymnasiet föräns jag kommit hem ju?!
Samt att jag var nästan ett år för tidig med att söka, men så kan det ju inte vara? För i oktober (i alla fall förra året) så ska ansökningarna vara klara! Knepigt det där. Jag ska nog föröka ta mig i skinnet även där och ringa henne. Hon måste ha missuppfattat mig, eller hur?

Nåja. Nu säger jag God Natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0