Berättar Lite Mer

Jag tänkte berätta lite bättre om mig själv, osv.

Jag heter Victoria, men jag föredrar att bli kallad för Vicki, eller Vickie, samma uttal, men olika stavning, vilket som. Jag föddes år 1997, och fyller år den 1 Maj, vilket alltså betyder att jag fortfarande är 14 år. På fritiden spelar jag fotboll, och konfirmerar mig, jag är även lite smått med i scouterna, det har blivit mindre med tiden...
Jag bor i en rätt så liten stad, även fast den är Hälsinglands största, alltså Hudiksvall. Ni kanske har sett Glada Hudik teatern? Eller hur många lingon finns det i världen?
Jag går i klass 8a på Östra Skolan, men till hösten då 9a, jag tror ni fattar det.
När jag åker till USA så ska jag bo hos en värdfamilj, och gå på High School. Jag vill helst hamna i en varm delstat. Typ Arizona.
Organisationen som jag åker med är inte de samma som jag skrev i mitt första inlägg, utan just nu lutar det mer åt AFS, som verkar vara en bra organisation.
Nu har jag tyvärr inte tid att skriva något mer, så det här får duga för ett tag!

Kommentarer
Postat av: Jonathan Stribrny Utbytesstudent i Washington DC

Jag rekomenderar verkligen ett år i USA. Du kommer ha så jäkla kul, träffa massa roligt( och ibland väldigt speceilt ) folk. Som svensk kommer du bliv väldigt varmt mött över allt och de flesta tycker faktiskt det är väldigt exotiskt haha. Du får vara beredd på att folk inte vet vart Sverige eller ens Europe ligger. jag kommer ihåg vad en tjej sa på en av mina mattelektioner" I thought everybody in Europe spoke english and that you accent in english is the kind of english people speak in Sweden" . Jag rekomenderar östuskusten starkt också. Hoppas detta hjälper dig med ditt val lite :) Mvh Jonathan Stribrny

2012-02-13 @ 03:44:38
Postat av: Sonja

Kika gärna in på min bieber novell, skulle verkligen göra min dag!:) Btw, sjukt söt du är! Och din blogg!;) Kram<3

2012-02-14 @ 16:50:51
URL: http://jssmn.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejsan! Jag har börjat skriva en novell och detta är nämligen min första och det skulle betyda mycket om du ville läsa den och kanse till och med följa den skulle vara ännu roligare :)

Du hittar den här: http://marcuswoxter.blogg.se/2012/february/novell-blod-i-snon-del-1.html#commentKram! :)

2012-02-14 @ 20:24:13
Postat av: Hege

Hej Vickie!

AFS är en mycket seriös och välfungerande organisation. Värdsfamilhen får inget betalt för att ga en utbytesstudent inneboende. De är duktiga på att hitta bra skolor och försöker hitta familjer som passar ihop med studenten, fast visst kan det bli fel.

Jonathan som du fick svar ifrån fick erbjudande via AFS om att göra audition på en skola i Washington som är inriktat på musik och "art-classes". Han spelar trumpet och har utvecklats mycket.

AFS har ofta olika träffer så att man blir känt m studenter från de olika länderna. Jonathan har väl inte varit med på allt då han har fullt upp med skolan och div konserter som han prioriterar.

Som sagt, tänker du dig ut ett år kan AFS verkligen rekomenderas. Lycka till!

Hälsningar Jonathans mamma Hege

2012-02-16 @ 01:47:28
Postat av: Sannahs

Hej!

Tänkte bara säga att jag också tänkte på ett utbytes år 2013-2014. Är även 14 (fyller 15 20 april). Och har också tänkt på USA, Arizona / Los Angelos. Vi kanske kan hålla lite kontakt om vi hamnar i samma område, hade vart superkul!

Fast är inte säker på om det blir något då jag har väldigt ont om pengar. Men hoppas verkligen!

Vilken organisation kommer du åka med? Jag funderar på STS eller Explorius. :-DKram Sanna.

2012-03-04 @ 15:48:24
URL: http://sannahs.myshowroom.se
Postat av: Sannahs

Sv: Okej! :)

Jag är redan medlem där i forumet, om det är det du menar? :)

Hoppas verkligen på att jag får åka 2013-2014, men annars blir det året efter. Märkte nämligen hur krångligt det är att söka gymnasium när man är i USA. Eller okej, inte så krångligt, men lättare än att söka i Sverige. Dock får man då gå om en klass om man åker andra året i gymnasiumet vilket är lite tråkigt.

Aja, hoppas på att vi kan hålla kontakt om vi åker samma år och hamnar nära varandra. Hade ju vart superbra :)

2012-03-05 @ 20:36:07
URL: http://sannahs.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0